Zomaar...
Door: marleenlangen
09 Februari 2011 | Ecuador, Latacunga
Steven; nog 37 dagen! en dan gaat jouw vakantie beginnnen!
William: gewoon om je te laten weten dat ik blij ben met een vriend als jij!
Elma en Wiel: bedankt voor jullie steun!
------------------
Alex; gefeliciteerd met je baan! Wanneer ga je beginnen?
Brenda: hoe gaat het met je gezondheid???
Carla en Jp: hebben jullie al zin in een maandje 'Saph'?
Carlijn: hoe gaat het met jou? bij AAP? je huis? (en de iefde???)
Carolien G: Wow, wat heb je veel werk gemaakt van het Peru verslag. Dank je wel! Het australie bestand zit nog dicht!
Caroline H: Ik heb net zulke goede herinneringen aan het ophalen van wasbeer Shawnee als jij! Behalve dan dat die man haar uit het vogelkooitje wilde laten ontsnappen!
Chantal: Ik heb je SOS boekje al klaar voor de amazone trip over 2 dagen. We gaan dan Roze dolfijnen, panters, puma's, apen, toekans en wilde mannen :-) spotten!
Christa: heb ik je adres al voor de kaarten verzameling?
Christine: Hoe gaat het met jou? En (je bent de enige die ik dat lkan vragen) hoe is het met mijn roodharige ex-collega?
Ed; je balonnen zijn inderdaad erg handig gebleken!
Essa: leuk dat je zo vaak op mijn blog reageert!
Grace; je 'I love boobies'- shirt is on the way to Swifterbant!
Heike: ik denk aan je! Hoe gaat het met jullie? En de verhuismogelijkheden? Groetjes uit de zeer koude bergen en regenachtige omgeving van Ecuador. (Dat is dus niet alleen in Nimwegen zo!) :-)
Herma; heb je 'Paaseiland' al op je kaart gevonden? en de 'cotopaxi'?
Huubske: hoe gaat het met je? En je gezondheid? De vleermuispositie is vooral stoer (je moet je heeel goed vasthouden), maar je ziet niets van de omgeving. Ze hebben hier trouwens erg rare vleermuizen, met vreemde hoofdjes.
Inez: hoe gaat het met jou? ben je al gewend aan het leven in Buchten?
Laura (van AAP): (natuurlijk weet ik dat je van AAP bent.) Ik vind het altijd leuk om je reacties te lezen. Even als je 'hoopje degoe-bestand'.
Linda: hoe gaat het met jou en wanneer wordt je huis opgeleverd?
Lizzy; hoe gaat het met jullie? Heb je nog leuke reistips? Jij bent tenslotte ook al all over the world geweest!
Mandy: hoe gaat het met jou en je gezondheid? Kom je me nog opzoeken? :-)
Maria en Norwin: Leuk dat jullie me zo volgen door de wereld heen! Hoe gaat het verder met je gezondheid, Maria?
Petra T: hoe staat het met jouw reisplannen en het ambassadeursgebeuren?
Petra Sleven: it's always Kinky time!
Stephanie; je bent gewoon een schat! Ik heb trouwens veel vrienden gemaakt met je kitkats!
Ria en Ben? hoe gaat het met jullie? En het overwinteren in het warme Portugal?
Ria en Henk: leuk dat jullie me zo volgen door de wereld heen!
Tamara: de eendjes voeren kan ook heel spannend zijn! :-)
Tessa; ik mis je tijdens mijn reizen!
Wilma S: Leuk om weer wat van je te horen! Ik heb je aanwezigheid en je verhalen erg gemist bij AAP.
Yvonne; hoe gaat het met je persoonlijke opdracht? :-) Enne, heb je al wat roddels voor me?
-------------------------
William: gewoon om je te laten weten dat ik blij ben met een vriend als jij!
Elma en Wiel: bedankt voor jullie steun!
------------------
Alex; gefeliciteerd met je baan! Wanneer ga je beginnen?
Brenda: hoe gaat het met je gezondheid???
Carla en Jp: hebben jullie al zin in een maandje 'Saph'?
Carlijn: hoe gaat het met jou? bij AAP? je huis? (en de iefde???)
Christa: heb ik je adres al voor de kaarten verzameling?
Ed; je balonnen zijn inderdaad erg handig gebleken!
Essa: leuk dat je zo vaak op mijn blog reageert!
Grace; je 'I love boobies'- shirt is on the way to Swifterbant!
Herma; heb je 'Paaseiland' al op je kaart gevonden? en de 'cotopaxi'?
Inez: hoe gaat het met jou? ben je al gewend aan het leven in Buchten?
Linda: hoe gaat het met jou en wanneer wordt je huis opgeleverd?
Mandy: hoe gaat het met jou en je gezondheid? Kom je me nog opzoeken? :-)
Petra T: hoe staat het met jouw reisplannen en het ambassadeursgebeuren?
Petra Sleven: it's always Kinky time!
Ria en Ben? hoe gaat het met jullie? En het overwinteren in het warme Portugal?
Ria en Henk: leuk dat jullie me zo volgen door de wereld heen!
Tamara: de eendjes voeren kan ook heel spannend zijn! :-)
Tessa; ik mis je tijdens mijn reizen!
-------------------------
09 Februari 2011 - 16:22
Mieke:
Waaaaaow Marleen, wat 'n ervaringen! Die pakt niemand je ooit af! Ben ietwat laat begonnen, maar heb BIJZONDER van je reisverhalen gesmuld!! Ik blijf je op de voet volgen. En ja, was ik maar 30 jaar jonger en iets minder bang, dan zou ik je zelfs...... "in je voetsporen" volgen! Geniet v. alles en take care!
Dikke kus, Mieke. -
09 Februari 2011 - 16:58
Christa:
Hallo Marleen,
Het gaat je goed af zo dat reizen. Geweldig dat je dit allemaal met ons wil delen. Vind het echt geweldig.
Even dan mij adres, maar dat wil ik hier niet vermelden, als je het niet erg vind. Kun je het ook gewoon naar AAP sturen, dan zie ik ze daar. Heel erg bedankt dat je daar nog aan dacht, vind het geweldig. Helemaal omdat ik weet hoe druk je bent met dit nieuwe alles en moois. Geniet er lekker van en heb plezier voor ons allemaal.
Christa -
09 Februari 2011 - 17:40
L.lis:
marleen wat leuk ik lees je verhalen met veel plezier
en stuur ze door naar linda van erik je neef
veel plezier doe voorzichtig maar vooral geniet ervan
groetjes l.lis (ellis) -
09 Februari 2011 - 18:26
Huub:
Ik ben benieuwd... maak eens een foto van een vleermuis met zo'n raar hoofdje -
09 Februari 2011 - 20:43
Herma:
Hoi Marleen,
Ik geniet erg van je verhalen en inderdaad zoek het elke keer op, op de landkaart. Paaseiland heb ik gevonden maar cotopaxi nog niet.
Groetjes Herma -
10 Februari 2011 - 07:54
Chantal:
HOi Mleen,
Fijn dat je alles nog overleeft hebt :) Grappig om je verhalen te lezen, erg herkenbaar. Wij zijn ook niet van de vogelaars zeker niet als ze op een mus lijken. In Costa Rica hebben we zelfs een keer aan een groep enthousiaste engelse roofvogel spotters gevraagd of ze iets stiller wilden doen, in hun opwinding joegen ze alle vogels weg.....Hier gaat alles verder zijn gangetje, we missen je humor natuurlijk! Sem is te mager en moet dus wat fruithapjes ed krijgen, dat zorgt voor leuke taferelen. Hij is overigens de enige die het super leuk vindt dat zijn tante lekker vals zingt......haha. Verder zie ik geen wilde dieren dagelijks (muv. Sammy natuurlijk) dus ik ben errug jaloers! Ik hoop dat jij en Steven straks lekker samen genieten! Veel plezier nog!
Chantal -
10 Februari 2011 - 09:31
Norwin En Maria:
Tuurlijk volgen we je.
Moet nog even reageren bij de vorige, zal ik zo even doen. Wel je verhaal gelezen al, maar vergeten wat er onder te zetten, suf!
Leuk die persoonlijke noot tegen iedereen! ;-)
Veel plezier verder!
Dikke kus! -
10 Februari 2011 - 14:13
Christine:
Ha Marleen,
Dank voor je interesse (en natuurlijk voor al je verslagen, die ik met aandacht lees). Je hebt toch niet nu al heimwee, dat je naar ieders wel en wee vraagt :-)? Pak je heimweeboekje erbij, dan gaat het vast beter!
Ik hou je met plezier op de hoogte van het wedervaren van je rossige ex-collega. Vorige week heeft hij weer een vlooienampulletje opgedruppeld gekregen (zijn huid vertoonde verdachte trekkingen) en heb ik al zijn beddengoed en de kattenbak verschoond. Gisteren is onze held ergens heel erg van geschrokken; hij kwam op een holletje naar de Kas en had geen animo om weer naar buiten te gaan. Terwijl hij gewoonlijk voor niks en niemand bang is!
Intussen ben ik heel erg verliefd geworden... Op onze nerts. Ze is een beeldschoon prinsesje. Helaas kan ik er niets wilds aan ontdekken - ze doet sterk denken aan een tamme fret. Ik denk wel dat ze goed behandeld is, want ze is erg onbevangen en lijkt geen slechte ervaringen te hebben opgedaan. Ze slaapt bijvoorbeeld regelmatig op haar rug, met haar pootjes wijd - welk wild en/of bang dier toont zich zo kwetsbaar? Ze heeft echter weinig fysieke ervaringen opgedaan: bij klimmen valt ze regelmatig naar beneden. maar ze laat zich daardoor niet uit het veld slaan en begint vrolijk opnieuw. En ze zwemt als een otter!
Groetjes, Chris -
11 Februari 2011 - 08:42
Kitty:
Jee Marleen, en je bent nog maar aan het begin van je reis. wauw! Blijf je volgen, veel plezier ( en succes?) -
11 Februari 2011 - 16:10
Renate En Alex:
Hoi Marleen,
dankje wel voor de felicitatie. Gisteren was Alex's laatste dag, nu 2 weken vrij om te klussen in het huis van zijn zus. En als alles goed gaat 1 maart beginnen in Biddinghuizen.
groetjes
ps: vind de foto's van de zeeleeuwen erg mooi -
12 Februari 2011 - 15:40
Grace:
hahahaha Yeah for the I love boobies!!! Ahoewel roelant vind dat dat meer een t-shirt voor hem is..tssss.... mannen ;)
Echt zo leuk om lekker mee te lezen! Maar roze dolfijnen dus? Wow dat zou gaaf zijn! Hoe gaat het met je spaans? Wordt dat al beter? Ze zeggen dat je het het beste leert als je daar bent. Na 1 maand brazilie kende ik vooral de menu kaart uit mijn hoofd hahahahaha
Hier is het lekker druilerig hmmffff... niks an. Behalve als je alle afleveringen van Heroes wil kijken natuurlijk ;) Dat helpt een beetje. Lieke ligt lekker lui te wezen samen met me onder een dekentje op de bank en tussendoor klussen we aan de excellijsten van de wereldpapegaaientelling. Hoop werk! Gelukkig vind ik excel eigenlijk heel ergl euk *kuchnerdkuch*
Komt Steven je een maand vergezellen? Das gezellig??? En Saphje gaat naar Carla en JP? Met of zonder Brumske?
Ben je nog steeds samen met je reisgenootje aan het rondtrekken? Wel tof dat jullie bezichtigingsplannen zo overeenkomen!
Geniet ervan!
Liefs
Grasje -
14 Februari 2011 - 15:19
Linda (via Ellis):
Hoi Marleen,
Sluit me aan bij de rest wat kan je ontzettend leuk schrijven alsof we om het hoekje kunnen meekijken
(I wish). Volgens mij is de nieuwe "Floortje"ontdekt, ga zo door, en geniet met volle teugen. De herinneringen die je later wilt hebben ben jij nu aan het maken! groetjes Linda -
14 Februari 2011 - 17:09
Monique En Frank:
Hoi Marleen,
We hebben al je leuke verhalen gelezen. We zijn best wel een beetje jaloers hoor..... Wat een leuke, spannende dingen maak je allemaal mee zeg. En al die mooie dieren. We denken aan je.
Liefs.